op basis van 80 beoordelingen
Ballenactie - Gratis ballen voor je club! Actie starten

Gepubliceerd op dinsdag 19 april 2022

Rondje langs de velden

In het voorjaar van 2021 hebben we de Ballenactie naast voetbal ook beschikbaar gemaakt voor andere balsporten. Sinds die tijd zijn er behalve voetbalverenigingen ook veel andere sportclubs gestart met de Ballenactie. Tijd voor een rondje langs de velden:

Basketbal:
De Brabantse basketbalvereniging BBF Migliore uit Rijen kreeg maar liefst 40 gratis basketballen cadeau van hun supporters.

Handbal:
HV Olympia ’72 had nieuwe handballen nodig en deed daarom mee aan de Ballenactie. Met 20 nieuwe ballen kan de club nu weer een tijd vooruit.

Hockey:
Ook bij hockeyclubs kan het snel gaan. Zo heeft de achterban van SV Phoenix en RHC Concordia bijvoorbeeld meer dan 350 hockeyballen gedoneerd aan deze clubs.

Korfbal:
Bij korfbalverenigingen is vaak veel saamhorigheid. Dit blijkt ook uit de resultaten van de 90 korfbalclubs die al hebben meegedaan aan de Ballenactie. Het ballenhok van deze clubs is overal weer goed gevuld.

Volleybal:
SPIVO, VV Skunk, VC Action en meer dan vijftig andere volleybalverenigingen hebben hun voorraad volleyballen aangevuld met de Ballenactie. Bij een aantal clubs pasten alle nieuwe ballen nog maar nauwelijks in de materialenkasten in de sporthal.

Voetbal:
vv Jonathan heeft het record overgenomen van Sporting Martinus. In totaal is er maar liefst € 7.337,50 gedoneerd aan de club uit Zeist. Een enorme besparing op de aanschaf van nieuwe voetballen, waar de penningmeester en de materialencommissie dan ook erg blij mee zijn!

Tennisballen, rugbyballen, tafeltennisballen, kaatsballen, golfballen en waterpoloballen: we hebben inmiddels alle sporten al voorbij zien komen bij de Ballenactie!

Meer nieuws

Rondje langs de velden (juni 2022)

Dit kalenderjaar zijn er inmiddels alweer ruim 150 verenigingen gestart met de Ballenactie. Vanuit...
Lees verder

Ballen inventariseren en aanvullen

Nu het einde van het seizoen nadert voor veel verenigingen is het weer tijd om te inventariseren hoe...
Lees verder